At løse psykologiske og fysiske bekymringer er normalt en god idé, men det kunne ikke være lige nok til at behandle søvnløshed. For at opbygge en effektiv kur mod søvnløshed skal du ændre flere af dine personlige adfærd eller køb provigil danmark. For eksempel kan tilbagefald til brug af alkohol eller ordinerede sovemidler have langsigtede negative konsekvenser. På samme måde kan indtagelse af for meget kaffe på daglig basis gøre det sværere at sove senere. Det meste af tiden vil korrigering af disse vaner resultere i behandling af søvnløshed. Det kan tage et par dage for din krop at tilpasse sig ændringerne, men når du først gør det, kan det være et effektivt middel mod søvnløshed.

 

Normal praksis, der kan forværre søvnløshed omfatter:

 

1.) overdreven koffeinbrug;

2.) rygning eller indtagelse af alkohol før du sover;

3.) dag-lur; og

4.) en uregelmæssig søvnplan.

 

Fordi nogle af dine rutiner nu er en del af din daglige rutine, kan du simpelthen se bort fra dem som mulige årsager til din søvnløshed. For eksempel er din daglige Starbucks muligvis ikke en kilde til søvnforstyrrelser. På samme måde kan du ikke forbinde overdreven tv-visning eller computertid med søvnløshed. Derfor anbefales det, at du fører en søvndagbog for at opdage potentielle vaner, der forværrer din søvnløshed og dermed finde løsninger til at behandle den.

 

 

11.jpg

 

Indtast dine daglige detaljer, såsom søvntider eller andre søvnløshedssymptomer, i din søvndagbog. Noter ned, hvornår du vågner, samt hvornår du går i seng, hvad du spiser og drikker og eventuelle stressende situationer.

 

Find nye aktiviteter, der hjælper dig med at slappe af.

 

Oprethold et mørkt, stille og fredeligt soveværelse. Et varmt rum, for meget lys eller udvendig forstyrrelse kan alle forhindre dig i at sove. Du kan hjælpe ved at maskere støjen via din egen musik eller ved at bruge ørepropper. For at holde rummet køligt skal du bruge blæsere eller åbne vinduerne. Endelig kan du bruge øjenmasker eller sorte nuancer til at blokere udvendigt lys. Ved at gøre det eller modafinil køb, kan du muligvis opnå den bedste søvnløshedskur.

 

6.jpg

 

Etabler og hold dig til en konsekvent søvnrutine. Vedligehold din naturlige tidsplan ved at sikre, at du sover og vågner på samme tid hver dag, også i weekenden. Du kan holde en sædvanlig søvnrutine, når du vågner samme tid hver morgen, uanset hvor træt du er.

 

Undgå at tage lur i løbet af dagen. Hvis du sov tidligere, kan du have problemer med at sove om natten. Men hvis du gør det, så sørg for, at det kun er i 30 minutter og før kl. 15.

 

Begræns anstrengende aktivitet og stressende situationer, før du går i seng eller foretrækker at køb modafinil danmark. Tung motion, skænderier og seriøse samtaler, at se tv og spille spil er eksempler på disse. Gør det til en øvelse at slukke for alle elektroniske gadgets mindst en time før du går i seng.

 

Reducer dit forbrug af alkohol, kaffe og nikotin. Koffeinholdige drikkevarer bør ikke indtages mindst 8 timer før du skal sove. Selvom alkohol kan gøre dig træt, har det en negativ indflydelse på din søvnkvalitet. Brug ikke stimulanser som nikotin.