fotbollströjor

trots att han inte lyckatsSon var en av en handfull Tottenham

den tidigare spurs -chefen gör egna fotbollströjor presskonferens efter matchen


Heung-min Son är fortfarande övertygad om att Jose Mourinho är en av de bästa cheferna i världen, trots att han inte lyckats leverera silver i Tottenham. Den tidigare Spurs -chefen befriades från sina uppgifter för drygt två veckor sedan av Daniel Levy när Ryan Mason fick den tillfälliga rollen till slutet av säsongen.

När han bytte ut Mauricio Pochettino, hade Mourinho lovat att vinna troféer i norra London, där han tänkte installera en vinnarmentalitet fotbollströjor.

Men hans anställning i Spurs kämpade för att komma av marken trots flera lovade perioder innan Levy bestämde sig för att dra avtryckaren.

Hans beslut firades påstås av en liten samling Tottenham -spelare, men för vissa var portugisernas avsked ett bittert piller att svälja billiga fotbollströjor.

Son var en av en handfull Tottenham -spelare som hyllade Mourinho på sociala medier efter att hans avsked bekräftades.

Efter en av hans sista matcher med Tottenham startade Mourinho ett passionerat försvar av Son efter kritik från Manchester United-chefen Ole Gunnar Solskjær efter 3-1-nederlaget mot de röda djävlarna nuevas camisetas futbol baratas.

Norrmannen hade anklagat Son för att vara teatralisk efter att Edinson Cavanis öppnande uteslutits för en foul av Scott McTominay mot Spurs -mannen.

Mourinho lämnades rasande av hans motsatta nummers kommentarer och hoppade till försvar för sin spelare under sin presskonferens efter matchen.

Son och Mourinho upprätthöll en nära relation under hela sin tid i klubben ända till slutet, trots inkonsekventa resultat på planen.

billige fotballdrakter
jalkapallo pelipaidat
kjøpe fotballdrakter
fotbollströja barn
kjøpe fotballdrakter
maglia inter bambino personalizzata
jalkapallo pelipaidat
liverpool drakt
fodboldtrøjer
real madrid drakt barn
PSG drakt